InfoTech Umeå

Ann Klefbohm
Ann Klefbohm, vd för Base Media Norr, ser gärna att fler företag tar till sig de digitala kanalernas möjligheter till kontakt med kunder.

Företag blir starkare med internet

Företag behöver få större insikt i hur internet kan stärka varumärken och vara en kanal till nya kunder, menar Ann Klefbohm, Base media Norr, som i början av september arrangerar en seminarieserie om digitala affärsrelationer.

Seminarieserien anordnas 7 – 9 september i Örnsköldsvik, Umeå och Skellefteå och målet är att få deltagarna att förstå betydelsen av internet och hur närvaron på nätet kan skapa en identitet för ett företag och stärka företagets varumärke. Men det handlar också om att förstå hur man ska hantera klagomål och om man får bad will på nätet.

Tanken är att ge konkreta verktyg till hur företag ska kunna använda sociala medier och de digitala informationskanalerna smart för att öka försäljningen och nå nya köpstarka generationer som redan idag väljer nätet som handelsplats.

Ann Klefbohm, vd för
Base media Norr, menar att fler företag behöver få upp ögonen för den förändring som sker i samhället när de unga generationerna söker sig till nya kanaler för att söka information.

– Fyrtio- och femtiotalisterna fortsätter gärna att använda sig av tv och tidningar. Vi sextiotalister är mer spretiga med många kanaler för marknadsföring. Men för åttiotalisterna är det internet som gäller. De utgår från att allt finns där. Vill man nå dessa måste man finnas med där, säger Ann Klefbohm.

Seminarierna arrangeras tillsammans med
Nordiska Säljinstitutet
varifrån Johan Moritz deltar som föreläsare.

Se hela
programmet för seminarieserien.

text och foto: Mikael Hansson

Text avMikael Hansson
Publicerad

Fler nyheter om Base media

 • Anna Åberg och Ann Klefbohm
  27 Augusti 2012

  De bygger sina företag på nätet

  Anna Åberg, Ann Klefbohm och Ann Ljungberg har byggt upp sina företag på internet. Med satsningen Digitala affärsmodeller vill de nu locka fler att satsa på webben.

 • Ann Klefbohm
  5 December 2011

  Hon vill leva sina drömmar

  Hon skalar bort för att vinna något nytt, vågar livet en gång till. It-företagaren Ann Klefbohm är inte längre delägare, hon har gjort sig av med ett av sina företag. Men hennes tro på nya affärsmöjligheter över internet är orubbad. Och drömmen om att resa ut i rymden? Ja, den lever fortfarande.

Se alla relaterade nyheter