Britbox Sverige

Britbox Sverige

2024-06-28 | Underhållning

Välkommen till din guide för Britbox i Sverige! Om du gillar brittiska TV-serier och filmer, har du kanske hört talas om Britbox. Det är en streamingtjänst som har massor av brittiska program och filmer.

I den här guiden kommer vi att berätta allt du behöver veta om Britbox i Sverige – från hur du skapar ett konto och vilka program som finns, till varför det har blivit så populärt bland svenska tittare.

Vad är Britbox?

Britbox är en streamingtjänst som erbjuder ett stort utbud av brittiska TV-serier och filmer. Tjänsten är ett samarbete mellan BBC och ITV som är två av Storbritanniens största TV-bolag, vilket innebär att du får tillgång till några av de bästa och mest populära programmen från brittisk TV.

Streamingtjänsten lanserades för att ge tittare världen över en chans att njuta av brittisk underhållning på ett enkelt och bekvämt sätt.

Britbox Sverige

Britbox är tillgängligt för alla som bor i Sverige och gillar brittisk TV. Du kan enkelt prenumerera på tjänsten och betala i svenska kronor, vilket gör det smidigt och bekvämt för svenska användare.

Värt att notera att även om tjänsten är tillgänglig i Sverige, är själva hemsidan fortfarande på engelska och i skrivande stund det finns tyvärr inget sätt att få sajten på svenska. Det betyder att du kommer behöva navigera och titta på innehållet på engelska och engelsk undertext.

Britbox på TV4 Play

För dig som är intresserad av brittisk underhållning och redan har TV4 Play, finns det goda nyheter! Vissa abonnemang på TV4 Play erbjuder nämligen ett urval av serier och filmer från Britbox. Detta innebär att du kan njuta av en del brittiska program utan att behöva skaffa en separat Britbox-prenumeration.

Vilka program finns på Britbox?

Britbox erbjuder ett stort utbud av brittiska program, serier och filmer som passar alla smaker. Du hittar både gamla klassiker och nya favoriter, allt från komedier och draman till kriminalserier och dokumentärer. Några av de mest populära serierna och filmerna på Britbox inkluderar:

  • Doctor Who
  • Downton Abbey
  • Broadchurch
  • After the Flood
  • Agatha Christie’s Poirot
  • The Office (UK)
  • Midsomer Murders
  • Absolutely Fabulous
  • Vera

Vad kostar Britbox?

I Sverige kostar Britbox 89 kr per månad. För dem som föredrar att betala för ett helt år finns det också som alternativ, för 695 kr. För nya användare finns det även möjlighet att prova tjänsten utan kostnad under en begränsad tid.

Som vi nämnde tidigare erbjuder också vissa paket på TV4 Play tillgång till ett urval av serier och filmer från Britbox.

Är Britbox gratis?

I Sverige erbjuder Britbox en kostnadsfri provperiod på sju dagar för nya användare. Detta ger dig möjlighet att utforska tjänstens utbud av brittiska serier och filmer utan att behöva betala direkt.

Om du väljer att fortsätta använda tjänsten efter provperioden övergår den automatiskt till en betalprenumeration.

Hur tittar man på Britbox?

Precis som många andra streamingtjänster kan Britbox ses på flera olika enheter och på olika sätt. Du kan titta på Britbox via din webbläsare på datorn eller genom att ladda ner deras app, som finns tillgänglig på både Android- och iOS-enheter.

För dem som föredrar att se på TV, kan Britbox streamas med hjälp av Chromecast och Apple TV. Genom dessa alternativ kan du enkelt njuta av ditt favoritprogram från Britbox var och när det passar dig bäst.

Liknande texter

Netflix

Netflix har blivit en av de mest populära streamingtjänsterna i världen, med miljontals användare som varje dag tittar på filmer, serier och dokumentärer. Men vad är det som gör Netflix så speciellt? Hur fungerar tjänsten och vad kan du förvänta dig som användare? I...

TV4 Play

TV4 Play har snabbt blivit en av Sveriges mest populära streamingplattformar, och det är lätt att förstå varför. Med ett brett utbud av program, från spännande dramaserier och engagerande dokumentärer till underhållande reality-shower och nyhetsprogram, erbjuder TV4...

Övriga ämnen