InfoTech Umeå

Staffan Hansson, vd Icecon.
Staffan Hansson, vd Icecon.

Evry köper Icecon Affärssystem

Evry förvärvar Icecon Affärssystem som har kontor i Umeå, Luleå och Göteborg.

 

Icecon Affärssystem är specialiserat på Microsoft Dynamics NAV med branschvertikaler inom Transport, Uthyrning och Logistik. Bolaget har 11 anställda med verksamhet i Göteborg, Umeå och Luleå. Genom förvärvet stärker Evry sina kompetenser inom Microsoft Dynamics NAV.

– Genom att tillhöra Evry har vi möjlighet att ge våra kunder och medarbetare den utveckling och breddning som marknaden och teknikutvecklingen kräver. Det känns bra att kunna arbeta i en organisation som redan är branschorienterad mot våra områden och dessutom har hunnit ta ett stort steg mot den nya Dynamics 365-miljön, säger Staffan Hansson, vd och delägare i Icecon Affärssystem.

– Köpet av Icecon Affärssystem ger oss utmärkta förutsättningar att stärka vår redan ledande position som Microsoft Dynamics NAV-partner. I och med förvärvet gör vi också en medveten satsning mot transportbranschen som går i linje med vår långsiktiga tillväxtstrategi, säger Fredrik Almén, Sverigechef på Evry.

Text och foto avMikael Hansson
Publicerad

Fler nyheter om Icecon

 • Icecon
  21 September 2012

  Trådlöst ger hockeypublik nya upplevelser

  Icecon bygger trådlöst nätverk i alla elitseriearenor. Svenska Hockeyligan vill att alla åskådare på så sätt ska kunna få en ännu bättre upplevelse av matcherna.

 • Börje Holmgren och Leif Fredriksson
  11 April 2012

  Icecon vinner Microsofts Innovationspris

  Icecon Affärssystem har tilldelats Microsofts Innovationspris för bästa utveckling inom Affärssystem för produkten Drag and Drop. På kontoret i Umeå satsar man på fortsatt tillväxt utefter hela Norrlandskusten.

Se alla relaterade nyheter