InfoTech Umeå

LindaNederberg
Linda Nederberg talade om Hälsosamt presterande när WinIT hade nätverksträff i Umeå. Foto: Jörgen Winqvist.

Träff med WinIT om hälsosamt presterande

Hälsosamt presterande var temat när Linda Nederberg föreläste på årets första träff i nätverket WinIT. CGI stod för värdskapet när ett fyrtiotal kvinnor från it-branschen samlades i Umeå.

Nätverket WinIT
syftar till att inspirera kvinnor i IT-branschen till utveckling, såväl på ett personligt som yrkesmässigt plan. När WinIT träffades den 30 januari var det
CGI
som stod som värd i sina egna lokaler.

Inbjuden föreläsare var Linda Nederberg som på temat Hälsosamt presterande berättade om hur hon via sitt företag DoYourVision hjälper människor att jobba prestationshöjande och samtidigt värdesätta sig själva högt – oavsett resultatet genom beteende och attitydträning.

Linda berättade om sin prestationsresa bort från ett ohälsosamt driv med förödande konsekvenser, till en bättre balans och ett hälsosamt presterande. Upplägget byggde på dramatiseringar från Lindas livsresa samt tankeväckande frågor och övningar kring de val vi gör i livet och arbetslivet.

WinIT är ett nätverk som startats av
Sogeti
och har omkring 2 500 medlemmar på 15 orter i Norden varav 14 orter i Sverige. Enligt en kartläggning är det Sveriges största och mest utbredda nätverk för kvinnor i IT-branschen.

WinITLindaNederberg
Linda Nederberg föreläser på nätverksträff med CGI i Umeå.

Text avMikael Hansson
Publicerad

Fler nyheter om CGI och Sogeti

 • John Eriksson och Benjamin Lundberg.
  19 September 2016

  Mästare i app-världen

  De är mästare i Xamarin, en certifiering som få i världen uppnått. John Eriksson och Benjamin Lundberg på Sogeti i Umeå har nått internationell status med utvecklingsverktyget för mobila appar.

 • Sara Winqvist och Ulf Skoglund på CGI Umeå
  2 September 2016

  Umeå först i Europa med Microsoft Hololens

  CGI i Umeå är bland de första i Europa med att utveckla applikationer för Microsoft Hololens. Glasögonen gör det möjligt att exempelvis virtuellt gå in i ett hus innan det är färdigbyggt.

 • Anders Abrahamsson
  30 Augusti 2016

  CGI satsar på augmented reality

  CGI i Umeå satsar på teknik för ”förstärkt verklighet”, augmented reality. Vården, byggsektorn och tillverkningsindustrin är tre områden där tekniken prövas.

 • MakeIT 2016
  6 Juli 2016

  Sommarjobb ska locka unga till IT-branschen

  Att jobba med IT är roligt. Det ska 22 ungdomar få upptäcka när de sommarjobbar med att bygga hemsida åt MakeIT-nätverket som stöttar IT-branschen i Umeå.

Se alla relaterade nyheter