InfoTech Umeå

Roger Stighäll
Roger Stighäll, North Kingdom, berättar att Skellefteåföretaget öppnar kontor i Los Angeles för att komma närmare kunder i USA.

North Kingdom öppnar i Los Angeles

North Kingdom från Skellefteå öppnar kontor i Los Angeles för att komma närmare kunder som Google, Disney och Netflix.

Det går bra för
North Kingdom
som med Skellefteå som bas vuxit ut till att bli en världsledande byrå för digital kommunikation. Kontor i Stockholm har företaget redan öppnat och nu meddelar man att ett kontor i Los Angeles blir nästa steg under våren 2013.

– Efter 10 år är det dags att vidga vårt kungarike. Då den amerikanska marknaden redan nu står för drygt 50 procent av vår omsättning känns det som ett naturligt steg i vår utveckling, säger Roger Stighäll, grundare och business director på North Kingdom, i Dagens Media.

InfoTech Umeå har genom åren följt mycket av det som North Kingdom gjort. Här nedan återfinns ett flertal av artiklarna.

Text och foto: Mikael Hansson

Text avMikael Hansson
Publicerad

Fler nyheter om North Kingdom

 • Skellefteå
  2 November 2015

  Entreprenörer kan vinna aktiebolag

  Tredje upplagan av Vinn ett aktiebolag går nu igång i Skellefteå där den som har en företagsdröm kan vinna ett aktiebolag och få starthjälp av erfarna företagare.

 • Skellefteå Digital
  10 September 2015

  Skellefteå visar upp sin digitala industri

  I Skellefteå finns flera framgångsrika företag som satsar på digitala kreativa produkter. I en nyproducerad film lyfter nu Skellefteå kommun fram denna växande industri.

 • Roger Stighäll
  14 Augusti 2015

  North Kingdom blir partner med Lego

  Skellefteåföretaget North Kingdom blir officiell partner med danska Lego för att utveckla leksaksföretagets digitala produkter.

Se alla relaterade nyheter