InfoTech Umeå

Carolina Klüft
Carolina Klüft kommer till årets HOUSE hos Hi5.

Carolina Klüft inspirationstalar på it-dag

Tidigare sjukamparen Carolina Klüft kommer till it-dagen HOUSE som arrangeras av Hi5, Office och upKeeper.

Den 16 februari anordnas seminariedagen HOUSE för femte året i följd. Bakom arrangemanget står Hi5 tillsammans med Office och upKeeper. Denna gång flyttas arrangemanget ut från de egna lokalerna till Väven, mitt i Umeå. Anledningen är att arrangemanget vuxit så kraftigt med ständigt ökande antal deltagare så större lokaler behövs.

Arrangörerna fortsätter också detta år sin vana trogen att bjuda in kända inspirationstalare. Astronauten Christer Fuglesang, artisten Petter och programledaren Kristian Luuk är några av de tidigare talarna. I år hämtas föreläsaren från idrottens värld när Carolina Klüft kommer för att dela med sig av sina erfarenheter kring att sätta mål och skapa framgång. Korta och långa målsättningar, och en inblick i hur en äkta vinnare tänker och hanterar press, utlovas.

Under dagen erbjuds en mängd seminarier under rubrikerna Organisation och Ledarskap, Miljö och Hållbarhet, Nätverk och Säkerhet, samt Teknik och Utveckling.

Umeå-bolaget Hi5 utsågs till Årets digitala gasell vid en gala i slutet av 2016. Verksamheten som bland annat omfattar molnlagringsprodukter och säkerhetstjänster har inneburit en tillväxt med 315 procent i omsättning för företaget och en fyrdubbling av det årliga resultatet.

Läs mer om Hi5:s seminariedag HOUSE.

Text avMikael Hansson
Publicerad

Fler nyheter om Hi5

 • Henrik-Enberg2
  4 April 2017

  Hi5 startar team för mountainbike

  It-företaget Hi5 startar cykelsatsning med Obbola IK. ”Vi brinner för fysiskt aktiva liv”, säger Niklas Tiger, vd för Hi5.

 • Hanna Lindell och Maria Olofsson
  17 Februari 2017

  Stor bredd när mässan House slår rekord

  Rekordmånga besökare och massor av spontana möten på mässan House i Umeå. På plats fanns också förra sjukamparen Carolina Klüft som talade om att sätta upp mål.

 • hi5_161123_05
  23 November 2016

  Innovationsdag ger nya idéer

  Hi5 har stängt för en innovationsdag. Då får medarbetarna göra precis vad de själva vill för att utveckla sig i ny teknik eller fördjupa sig i något ämne.

 • Hi5Gasell2016_72px
  12 Oktober 2016

  Engagerade medarbetare gav Gasellpris

  Att låta medarbetarna driva utvecklingen är ett recept för tillväxt. Det menar Umeå-bolaget Hi5 som under onsdagkvällen utsågs till Årets digitala gasell.

Se alla relaterade nyheter