InfoTech Umeå

Backend-Utvecklare till Codemill

FöretagCodemill
Sista ansökningsdag30 April 2017
Codemill är ett innovativt och snabbväxande IT-bolag som bland annat levererar tekniska videolösningar till internationella kunder som the Guardian och ITV. Talar du .Net/C# flytande och vill utvecklas med Codemills agila team? Vi söker dig som arbetat några år med kod och brinner för utveckling och känner att det du är sugen på nya utmaningar.

Om tjänsten
Codemill består idag av ca 37 st. medarbetare där konsulterna arbetar både in-house och ute hos kund. Utvecklingsteamen är autonoma och ansvarar själva för planering och uppföljning av sina projekt. I rollen som utvecklare ingår du i ett team där du har möjlighet att ta ansvar, utvecklas och testa mer än en roll. I din roll ingår utveckling, testning, integration och förvaltning samt kundkontakt som en del av vardagen. Vi tror på utveckling och kompetensöverföring och vill att du som kommer till oss ska känna att du utvecklas och växer i din roll och hos oss som företag. Därför har varje team en budget för utbildning och har väldigt många aktiviteter tillsammans för att vi vill ha roligt på jobbet. För rätt person finns möjlighet att axla rollen som Scrum Master.

Profil
I rollen som Backend-utvecklare hos oss på Codemill ser vi gärna att du har en akademisk examen, gärna civilingenjörsutbildning, med inriktning mot datavetenskap. Du har några års arbetslivserfarenhet inom utveckling. Du är van med .Net/C#, men har gärna även erfarenhet av t ex python, java, c++ och javascript.
Som person är du engagerad, social och driven. Du brinner för teknik och vill gärna arbeta med den senaste tekniken. Du är inte rädd för utmaningar och är bra på att själv styra upp och organisera ditt arbete. Kommunikationen med övriga teammedlemmar är viktig för arbetets kvalité och leverans så därför ser vi det som en självklarhet att du trivs att arbete i nära samarbete i med ditt team där ni lär av varandra och arbetar mot samma mål.
Vi på Codemill tror på olikheter, vi tror att det berikar våra projekt och resultat, och genomsyrar allt bra vi gör. Tillsammans skapar vi bättre resultat, vi stöttar och motiverar varandra för att skapa en stark teamkänsla och en rolig arbetsplats.

Kontaktinformation

I denna rekrytering har Codemill valt att samarbeta med Searchia. Skulle du ha några frågor kring tjänsten eller rekryteringsprocessen tveka inte att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Hanna Sjöberg på tel. 070 268 39 00 alt. mail hanna.sjoberg@searchia.se.

Sök tjänsten via Searchia.se/codemill-backend